Day in the life

Een fotoreportage voor mensen die van écht houden

Ik regisseer niks, maar leg puur vast wat ik zie en maak daar een uitgebreide persoonlijke serie van. Bijvoorbeeld een 1e verjaardag, een stukje familiedag, jullie moestuin, een belangrijke ziekenhuisdag, een afscheid, opa en oma die oppassen, jullie traditie op de zondagochtend. Whatever écht iets voor jou betekent en je voor altijd wilt bewaren. We bespreken van tevoren wat je belangrijk vindt en wat je kunt verwachten.

levendige herinnering op beeld

De schoonheid van foto’s zit ‘m voor mij in de herkenbaarheid, in de echtheid van beelden. In eerste instantie ben je het meest blij met de ‘perfecte’ foto’s, mooie kleren, iedereen lacht, je ziet er uit om door een ringetje te halen. Maar vaak zijn het de rommelige foto’s, de tussendoor-momentjes, de foto’s met een verhaal, die ook na 1 jaar, na 10 jaar, na 30 jaar nog emoties oproepen. Het echte leven is het mooiste kunstwerk.

Pakket 1
€249

20 foto’s // zelf kiezen uit online galerij

day in the life fotograaf Emma Chaplin

Pakket 2
€275

50+ foto’s // volledige galerij

day in the life
  • incl. reiskosten binnen een straal van 20km vanaf Made (daarbuiten €0,40 per km)
  • +/- 1,5 uur (langer kan in overleg)

leuk dat je interesse hebt in een fotoshoot

Vul hieronder het contactformulier in, dan ontvang je van mij een brochure met meer informatie over mijn werkwijze. Na 48 uur nog geen reactie? Check dan even je ongewenste mail of stuur me een appje!

Emma Chaplin Fotografie
Lucia Eijckenstraat 11, Made
KVK: 75516608

info@emmachaplinfotografie.nl
whatsapp: 0613244259

fotograaf Emma Chaplin