lifestyle newbornshoot at home

lifestyle newbornshoot regio Breda/Oosterhout

Een lifestyle newbornshoot is geschikt voor mensen die graag een oprechte, tastbare herinnering willen aan die eerste periode samen. Niet te gemaakt of geposeerd. Geen baby’s in een mandje of allerlei accessoires die niks met jullie te maken hebben, maar wél professionele, mooie foto’s, waar jullie als compleet gezin opstaan.

Badderen, verschonen, voeden, maar vooral ook heel veel knuffelen zijn voorbeelden van mooie momenten om voor later vast te laten leggen. Ik kijk waar het licht mooi valt en zorg voor een ontspannen sfeer, waarin alles kan en mag. Met als resultaat een uitgebreide serie foto’s waarin jullie jezelf herkennen, waardoor jullie voor altijd terug kunnen naar dat moment.

Pakket 1
€249

20 foto’s // zelf kiezen uit online galerij

Pakket 2
€275

50+ foto’s  // volledige galerij

  • incl. reiskosten binnen een straal van 20km vanaf Made (daarbuiten €0,40 per km)
  • TIP: je ontvangt €50 korting op een newbornshoot icm een zwangerschapsshoot

Ontspannen & persoonlijk

newbornshoot aan huis

Voor een newbornshoot kom ik bij jullie thuis. Dit is de plek waar ik jullie dagelijkse leven kan vastleggen en waar de baby het meest op z’n gemak is. We gaan mee met het ritme van de baby en eventuele oudere broertjes of zusjes. Op een relaxte manier leg ik dit bijzondere moment in jullie leven vast.

Meer weten over mijn werkwijze als fotograaf vóór, tijdens en ná jullie newbornshoot? Vraag hier vrijblijvend mijn brochure aan.

“Wat zijn wij blij met de mooie foto’s die Emma heeft gemaakt na de geboorte van onze zoon! We hebben even getwijfeld of zo’n ‘shoot’ de moeite waard zou zijn, maar zijn zó blij dat we het hebben gedaan. 

We wilden geen geposeerde foto’s van ons, maar al helemaal niet van de baby. De foto’s zijn super natuurlijk geworden, precies zoals we zijn en zoals we ons voelden die eerste weken. Kwetsbaar, moe, vol liefde. Herinneringen om voor altijd te koesteren! 

Emma is een schat en de communicatie met haar liep ook super vlot. Mochten we ooit het geluk hebben een tweede kindje te krijgen, dan weten we wie de foto’s mag maken!”

Gezicht achter de camera

fotograaf emma chaplin in geertruidenberg

Hoi, ik ben Emma! Een positief, ruimdenkend, relaxed persoon. Mama van twee meisjes hier en twee in m’n hart. Opgeleid als kunstdocent met een grote liefde voor mooie beelden die een verhaal vertellen. Een fotograaf die foto’s maakt waardoor je weer even terug kunt in de tijd. Liefst zo echt en ongeposeerd mogelijk!

fotograaf emma chaplin in geertruidenberg

Gezicht achter de camera

Hoi, ik ben Emma! Een positief, ruimdenkend, relaxed persoon. Mama van twee meisjes hier en twee in m'n hart. Opgeleid als kunstdocent met een grote liefde voor mooie beelden die een verhaal vertellen. Een fotograaf die foto’s maakt waardoor je weer even terug kunt in de tijd. Liefst zo echt en ongeposeerd mogelijk!

levendige herinnering op beeld

Mijn missie is om deze nieuwe fase in jullie leven op een mooie en relaxte manier vast te leggen. Levendige, ongedwongen beelden met natuurlijke kleuren.

En dat je hier nu bent, betekent dat je op zoek bent naar een fotograaf die bij jullie past voor een newbornshoot, superleuk als ik jullie daarbij mag helpen!

“Lieve Emma, we kijken heel leuk terug naar de newbornshoot met jou. En als we naar de foto’s kijken worden we er heel blij van, wat zijn ze prachtig geworden. 

Je stijl van fotograferen vinden we fijn en je bent nog eens super relaxed, waardoor we ons snel op ons gemak voelden op de dag zelf en dat is ook echt aan de foto’s te zien. 

We zien hele mooie herinneringen van onze kleine man, van in bad doen tot knuffelen, en natuurlijk gewoon van zijn lieve hoofdje en details. Bedankt voor ALLE mooie foto’s. Het is alsof we een heel verhaal van de dag zien, heerlijk om naar te kijken. Tot een ander keer weer!”

leuk dat je interesse hebt in een fotoshoot

Vul hieronder het contactformulier in, dan ontvang je van mij een brochure met meer informatie over mijn werkwijze. Na 48 uur nog geen reactie? Check dan even je ongewenste mail of stuur me een appje!

Emma Chaplin Fotografie
Lucia Eijckenstraat 11, Made
KVK: 75516608

info@emmachaplinfotografie.nl
whatsapp: 0613244259

fotograaf Emma Chaplin

Benieuwd naar meer? Volg me op Instagram en Facebook