gezinsshoot Breda ongedwongen

Gezinsfotograaf

Ontspannen gezinsshoot regio breda / oosterhout

Je knippert een keer met je ogen en er is weer een jaar voorbij. Herkenbaar? 

Hoe mooi is het om de tijd stil te zetten met een gezinsshoot. Ik garandeer je dat je jezelf later zult bedanken voor dit cadeau aan jezelf of je gezin!

Jullie houden waarschijnlijk, net als ik, niet van poseren. Mijn doel is, om samen met jullie, een uur lang op pad te gaan, te spelen, te kletsen, te lachen en tijdens die tijd spontane en pure foto’s te maken. 

Foto’s die met het verstrijken van de jaren alleen nog maar meer waard worden.

Pakket 1
€249

20 foto’s // eigen keuze uit online galerij

Pakket 2
€275

50+ foto’s // volledige galerij

gezin fotoshoot
  • incl. reiskosten binnen een straal van 20km vanaf Made (daarbuiten €0,40 per km)

Ontspannen & persoonlijk

ongedwongen en ongeposeerde fotoshoot

Je kent het wel, foto’s waarbij het hele gezin de camera in kijkt en z’n beste glimlach opzet. Voor een snelle geposeerde lach-allemaal-naar-de-camera-foto ben je bij mij aan het verkeerde adres. Ik wil je vangen zoals je echt bent, in actie, een onbewaakt moment.

levendige herinnering op beeld

Of we de gezinsshoot nu bij jullie thuis doen of ergens in de natuur, de oprechte connectie tussen jullie maakt een foto waardevol. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je te focussen op je partner, op je gezin en op de omgeving. Zie het (ook zelf!) als een gezellige ochtend of avond waarbij jullie (kinderen) alle aandacht krijgen, samen spelen, knuffelen, gek doen met elkaar. Zie mij niet als de fotograaf bij wie je op de foto ‘moet’, maar als een goede vriendin bij wie je jezelf mag zijn, gek mag doen en met wie je samen iets moois creëert.

Meer weten over mijn werkwijze als fotograaf vóór, tijdens en ná jullie gezinsshoot? Vraag hier vrijblijvend mijn brochure aan.

We hebben Emma twee keer gevraagd om familiefoto’s te maken. Elke keer was zo’n aangename ervaring en super relaxed. Emma is zo natuurlijk en gemakkelijk om voor te poseren en het voelt nooit ongemakkelijk. Ze heeft een geweldig talent om mensen in hun meest natuurlijke en intieme staat vast te leggen, zonder te nieuwsgierig of te duwen. Ze laat je gewoon ‘zijn’ en het resultaat is een perfecte weergave van jullie gezin! Ik zal in de loop der jaren zeker om meer familiefoto’s van Emma vragen. ♥️

Gezicht achter de camera

fotograaf emma chaplin in geertruidenberg

Hoi, ik ben Emma! Een positief, ruimdenkend, relaxed persoon. Mama van twee meisjes hier en twee in m’n hart. Opgeleid als kunstdocent met een grote liefde voor mooie beelden die een verhaal vertellen. Een fotograaf die foto’s maakt waardoor je weer even terug kunt in de tijd. Liefst zo echt en ongeposeerd mogelijk!

fotograaf emma chaplin in geertruidenberg

Gezicht achter de camera

Hoi, ik ben Emma! Een positief, ruimdenkend, relaxed persoon. Mama van twee meisjes hier en twee in m'n hart. Opgeleid als kunstdocent met een grote liefde voor mooie beelden die een verhaal vertellen. Een fotograaf die foto’s maakt waardoor je weer even terug kunt in de tijd. Liefst zo echt en ongeposeerd mogelijk!

Heerlijk relaxte fotoshoot, wat eigenlijk helemaal niet voelt als een shoot. Wij konden lekker spelen met de kinderen en Emma maakte ondertussen foto’s. Daarbij gaf ze wel wat tips en liet ze de kinderen leuke dingen doen. Niets moet alles kan! En natuurlijk het belangrijkste dit alles met een prachtig resultaat!

leuk dat je interesse hebt in een fotoshoot

Vul hieronder het contactformulier in, dan ontvang je van mij een brochure met meer informatie over mijn werkwijze. Na 48 uur nog geen reactie? Check dan even je ongewenste mail of stuur me een appje!

Emma Chaplin Fotografie
Lucia Eijckenstraat 11, Made
KVK: 75516608

info@emmachaplinfotografie.nl
whatsapp: 0613244259

fotograaf Emma Chaplin

Benieuwd naar meer? Volg me op Instagram en Facebook