zwangerschapsshoot winter

zwangerschapsshoot regio breda / oosterhout

 Je bent in verwachting van nieuw leven, zó bijzonder. Een nieuwe fase in jullie leven. En dat je hier nu bent, betekent dat je op zoek bent naar een fotograaf die bij je past voor een zwangerschapsshoot, superleuk als ik daarbij mag helpen!

foto's om trots op te zijn

Mijn doel is om tijdens een ontspannen fotoshoot samen met jou/jullie mooie en creatieve beelden te creëren, als herinnering aan deze bijzondere tijd. Lekker thuis in intieme setting of op een buitenlocatie die bij je past. Ik kijk waar het licht mooi valt en zorg voor een ontspannen sfeer, waarin alles kan en mag. Alleen, met partner of met oudere kindjes erbij, net wat voor jou fijn voelt. Met als resultaat een uitgebreide serie foto’s om trots op te zijn.

Pakket 1
€249

20 foto’s // zelf kiezen uit online galerij 

Pakket 2
€275

50+ foto’s // volledige galerij

zwangerschapsshoot Breda fotograaf Emma Chaplin
  • incl. reiskosten binnen een straal van 20km vanaf Made (daarbuiten €0,40 per km)
  • TIP: je ontvangt €50 korting op een newbornshoot icm een zwangerschapsshoot

“Zo blij met en dankbaar voor de prachtige foto’s die Emma van ons heeft gemaakt! Ze zorgt voor een fijne sfeer tijdens de shoot en dat zie je ook in de foto’s terug. Zowel de zwangerschapsshoot als de newbornshoot hebben foto’s opgeleverd die we voor altijd zullen koesteren. Herinneringen aan een bijzondere tijd, zo mooi vastgelegd!”

Gezicht achter de camera

fotograaf emma chaplin in geertruidenberg

Hoi, ik ben Emma! Een positief, ruimdenkend, relaxed persoon. Mama van twee meisjes hier en twee in m’n hart. Opgeleid als kunstdocent met een grote liefde voor mooie beelden die een verhaal vertellen.

Ik maak foto’s waardoor je weer even terug kunt in de tijd.

fotograaf emma chaplin in geertruidenberg

Gezicht achter de camera

Hoi, ik ben Emma! Een positief, ruimdenkend, relaxed persoon. Mama van twee meisjes hier en twee in m'n hart. Opgeleid als kunstdocent met een grote liefde voor mooie beelden die een verhaal vertellen. Een fotograaf die foto’s maakt waardoor je weer even terug kunt in de tijd.

ontspannen en relaxte zwangerschapsshoot

Yes, natúúrlijk wil je supermooie foto’s van je zwangerschap, maar wel op een manier die bij jou past. Ik ben in mijn zwangerschapsshoots gek op foto’s met een cinematische, dromerige vibe. Spelen met licht, reflectie, doorkijkjes. En gebruik maken van de seizoenen, de omgeving, het weer, om op die manier unieke en creatieve beelden te maken.

werkwijze fotoshoot

“Wij zijn niet zo goed voor de camera hoor” en alle varianten daarop hoor ik van iedereen die een fotoshoot boekt.

Tijdens een zwangerschapsshoot ga ik je op een ontspannen manier begeleiden, zodat je weet wat je kunt doen en het niet ongemakkelijk voelt. Van tevoren bespreken we wat voor locatie en wat voor soort foto’s je tof vindt, zodat ik het beste advies kan geven.

Meer weten over mijn werkwijze als fotograaf vóór, tijdens en ná de fotoshoot? Vraag hier vrijblijvend mijn brochure aan.

“Hele fijne ervaring gehad tijdens zwangerschaps en newbornshoot met Emma. Ze nam echt de tijd voor ons en maakt hele spontane mooie foto’s. Echt een lifestyle shoot, puur en natuurlijk met mooi licht.”

leuk dat je interesse hebt in een fotoshoot

Vul hieronder het contactformulier in, dan ontvang je van mij een brochure met meer informatie over mijn werkwijze. Na 48 uur nog geen reactie? Check dan even je ongewenste mail of stuur me een appje!

Emma Chaplin Fotografie
Lucia Eijckenstraat 11, Made
KVK: 75516608

info@emmachaplinfotografie.nl
whatsapp: 0613244259

fotograaf Emma Chaplin

Benieuwd naar meer? Volg me op Instagram en Facebook