taart aansnijden Houtse Meer trouwfotograaf

Jullie trouwdag, voor altijd vastgelegd

TROUWFOTOGRAAF uit NOORD-BRABANT

Yeah, jullie gaan trouwen! En dat je hier nu bent, betekent dat je op zoek bent naar een fotograaf die bij jullie past om dat zo mooi mogelijk vast te leggen, superleuk als ik jullie daarbij kan helpen! 

Als trouwfotograaf is het mijn missie om jullie trouwdag zo compleet en zo echt mogelijk vast te leggen, zodat jullie via de foto’s de dag nog heel vaak kunnen herbeleven. Levendig, ongedwongen en met natuurlijke kleuren.

Flexibel en professioneel

tarieven trouwfotografie

Iedere trouwdag is anders en dat unieke en persoonlijke moedig ik alleen maar aan. Ik geniet juist van mensen die daarin een tikkeltje eigenwijs zijn en zich niet teveel aantrekken van tradities en sociale verwachtingen.

Hieronder vind je mijn meest geboekte pakketten. Andere wensen? Stuur me een berichtje en ik denk graag met je mee over de mogelijkheden.

6 uur
€1295

8 uur
€1595

10 uur
€1895

6 uur
€1295

8 uur
€1595

10 uur
€1895

” Wat ben ik blij dat Emma ons trouwfeest heeft vastgelegd. Als ik terugkijk naar de foto’s beleef ik de dag opnieuw. De foto’s zijn echt een weerspiegeling van hoe ik de dag heb beleefd. Ze heeft zoveel mooie momenten weten vast te leggen, zonder in de weg te staan, ik heb eigenlijk niet eens gemerkt dat ze er was.”

Gezicht achter de camera

fotograaf emma chaplin in geertruidenberg

Hoi, ik ben Emma! Een positief, ruimdenkend, relaxed persoon. Mama van twee meisjes hier en twee in m’n hart. Opgeleid als kunstdocent met een grote liefde voor mooie beelden die een verhaal vertellen. Een fotograaf die foto’s maakt waardoor je weer even terug kunt in de tijd. Liefst zo echt en ongeposeerd mogelijk!

fotograaf emma chaplin in geertruidenberg

gezicht achter de camera

Hoi, ik ben Emma! Een positief, ruimdenkend, relaxed persoon. Opgeleid als kunstdocent met een grote liefde voor mooie beelden die een verhaal vertellen. Een trouwfotograaf die foto’s maakt waardoor je weer even terug kunt in de tijd. Liefst zo echt en ongeposeerd mogelijk!

Ontspannen & persoonlijk

journalistieke trouwfotograaf

De échte momenten, de sfeer van de dag en de emoties van jullie en de gasten staan bij mij als trouwfotograaf centraal. Dát zijn de dingen die je je wilt herinneren. 

Tijdens een eventuele fotoshoot help ik jullie natuurlijk om op een relaxte manier de mooiste plaatjes te maken. Niet teveel geposeer, maar vooral een moment waarop jullie nog even rustig met z’n tweetjes zijn.

Meer weten over mijn werkwijze als trouwfotograaf vóór, tijdens en ná jullie trouwdag? Vraag hier vrijblijvend mijn trouwbrochure aan.

“Vooraf heeft Emma duidelijke vragen gesteld om aan onze wensen te voldoen, en daardoor kon ze op het feest zelfstandig haar werk doen. En wat een plaatjes komen daar uit! Emma heeft een verfijnd gevoel voor kleur, sfeer, licht en timing. Ze maakt de prachtigste portretten, heeft oog voor detail maar ook voor het totaalplaatje. Echt een aanrader voor iedereen die een stukje herinnering levendig op beeld vastgelegd wil hebben.”

Jullie verhaal in beeld

de liefde vieren

Als ik m’n bruidsparen vraag  waar ze het meest naar uitkijken op de dag, wordt het vaakst gezegd: “de liefde vieren met onze dierbaren om ons heen”. Dát is precies wat ik voor jullie wil vangen.

Foto’s waardoor je ook na jaren weer even terug kunt in de tijd. Je hebt het misschien vaker gehoord, maar het is écht zo: het enige tastbare wat je overhoudt na een bruiloft zijn de ringen én de foto’s. Foto’s worden met de jaren alleen maar meer waardevol.

“Emma zorgt ervoor dat je jezelf helemaal op je gemak voelt en dat zie je terug op de foto’s. Heerlijk ongedwongen en lekker spontaan.”

“Ze staat voor alles open, geeft goede tips en heeft ervaring. Ze weet echt wat ze doet, begeleid je goed en zorgt ervoor dat iedere foto perfect is.”

“Emma is super bereid om van te voren over zaken mee te denken, ze is flexibel en doet graag een stapje extra.”

leuk dat je interesse hebt in een fotoshoot

Vul hieronder het contactformulier in, dan ontvang je van mij een brochure met meer informatie over mijn werkwijze. Na 48 uur nog geen reactie? Check dan even je ongewenste mail of stuur me een appje!

Emma Chaplin Fotografie
Lucia Eijckenstraat 11, Made
KVK: 75516608

info@emmachaplinfotografie.nl
whatsapp: 0613244259

fotograaf Emma Chaplin

Benieuwd naar meer? Volg me op Instagram en Facebook